Add A Car

Krijoni Njoftim

Këtu do vendosni të dhënat e makines tuaj

Artikujt e shënuar me * janë fushat e kërkuara

Detajet e makinës
Hapi 1
Gjendja*
Marka*
Modeli*
Viti*
Trupi*
Kilometra
Lloji i karburantit
Motori
Kambja
Drive
Ngjyra Jasht
Ngjyra mbrenda
Registered
VIN
Car Location
Location
Latitude
Longitude
Select Your Car Features
Hapi 2
Komoditeti
Argetim
Siguri
Sendilet
Xhamat
Tjera
Ngarko foto
Hapi 3

REKOMENDIMET & GUIDES

Recomendimi Imagj Resolution: 800 x 470 px or higher

Mundesh me vendos deri 5 foto, ose deri 10.

Ngarkoni Video
Hapi 4
Nëse nuk i keni videot dobishëm, mos u shqetësoni. Ju mund t'i shtoni ose modifikoni ato pasi të keni përfunduar reklamën tuaj duke përdorur faqen "Menaxho reklamën tuaj".
Vendos Përshkrimin
Hapi 5
Select all the phrases that apply to your vehicle.
Apply
Vendos Cmimin
Hapi 6
Cmimi* ( € )

Përcaktoni një çmim konkurrues duke krahasuar informacionin dhe kilometrazhin e automjetit tuaj me automjete të ngjashme për shitje nga tregtarët dhe shitësit privatë në zonën tuaj. Pastaj merrni parasysh çmimin e automjetit tuaj brenda intervalit. Sigurohuni që të jepni komentet dhe fotot e shitësit për të nxjerrë në pah tiparet më të mira të automjetit tuaj, veçanërisht nëse çmimi i pyetjes është mbi mesataren.

Krijoni Llogari

Rekomandim dhe udhëzues
sqShqip
sqShqip