MAKINA TE PERDORURA Ford Fiesta 2007 Hatchback

Detajet e makinës
Trupi Hatchback
Kilometra 250000 KM
Lloji i karburantit Naftë
Motori 1.4
Viti 2007
Kambja Manual
Drive N/A
Ngjyra Jasht Blu
Ngjyra mbrenda Zezë
Registered N/A
Stock id 3282
VIN:
Seller Note

Nr.kontakti 0684636340
Eshte në gjendje shumë të mirë motorike dhe xhenerike.
Kambio Manuale.
Sedilet e makinës janë me ngrohje.
Konsumi i karburantit është shumë i ulët, 4L/100km.
Letrat janë deri në Qershor 2020.
Çmimi i pak i diskutueshëm!

sqShqip
sqShqip